Even voorstellen

MIjn naam is Charissa Croes – Van der Wal en ik ben de initiatiefnemer en oprichter van Starlight Care. Nadat ik jarenlang bij verschillende grote zorgorganisaties tegen dezelfde regels en drempels aan liep, besloot ik om mijn eigen kleinschalige zorgonderneming te starten. Vanuit deze organisatie biedt ik als zelfstandig ondernemer sinds januari 2017 persoonlijke verzorging en individuele begeleiding aan cliënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking of cliënten met een ASS of AD(H)D middels een PGB.

Missie

Onze missie staat in het teken van liefdevolle zorg en begeleiding voor kinderen, jongeren en jong volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Samen stappen zetten in je ontwikkeling en zorg met aandacht. Op een gezellige manier jouw mogelijkheden ontdekken is toch het allermooiste wat er is!

Visie

Je hebt een handicap, hoe groot of hoe klein ook, op sommige momenten heb je iemand nodig die je bij iets kan ondersteunen. In onze maatschappij wordt er van nature gekeken naar de beperkingen in plaats van naar jouw mogelijkheden. Wij willen samen met jou kijken naar wat je allemaal wel zelf zou kunnen of zou kunnen leren! We bewandelen samen een pad, waarbij het van belang is dat er een vertrouwensband is. Pas als je voelt dat de ander er voor jou is, kan jij stappen zetten. Jij bepaalt deze stappen vanuit je eigen regie.

Charissa Croes – Van der Wal

Oprichter en Persoonlijk begeleider / verzorgende

 

“Als klein meisje wist ik eigenlijk al dat ik de zorg in wilde. Als jonge mantelzorger kwam ik immers al op jonge leeftijd in aanraking met de zorg. Doordat ik in mijn privé situatie heb meegemaakt hoe het is om zorgverleners over de vloer te hebben, weet ik ook heel goed wat dat met een gezin doet. Dit is dan ook iets wat ik altijd meeneem in de manier waarop ik zorg en begeleiding biedt. Het allerbelangrijkste vind ik dan ook de klik, niet alleen met de cliënt maar ook met de rest van het gezin. Mijn hart ligt bij mensen laten stralen. Doelen bereiken die van tevoren niet voor ogen waren. Want iedereen heeft wel mogelijkheden die verder ontwikkelt kunnen worden! Ik werk graag met een beetje humor maar vindt het ook belangrijk om een vertrouwenspersoon voor iemand te zijn!”