Alleen de naam al… “droomdekentje”, het is een wolkje vol met liefde die je om je heen kan wikkelen en overal met je mee naar toe kan nemen. 

Voordat mijn toenmalige collega mij wees op het droomdekentje had ik er nog nooit van gehoord.  Dus jullie misschien ook niet? Omdat het ons zoveel liefde en troost bracht vertel ik hier graag meer over aan jou.

Als je een kindje krijgt hoop je met heel je hart dat zijn of haar levenspad zo glad mogelijk is met zo min mogelijk obstakels. Onze vrolijke Jack, ons tweede zoontje, ging pas lopen vlak voor zijn tweede verjaardag. Dat was onder andere de reden dat er bij ons een aantal maanden daarvoor alarmbellen afgingen.

Eenmaal bij de kinderarts bleek dat er inderdaad iets niet klopte in de motoriek van zijn beentjes. Hierop volgde de hele ‘molen’ van onderzoeken, dit was een hele onzekere en verdrietige tijd. Er werden niet alleen vervelende onderzoeken bij ons zoontje afgenomen, ook mentaal krijg je heel wat te verwerken met veel onzekerheden en vragen over de toekomst.

Mijn toenmalige collega raadde mij aan om eens te kijken naar een droomdekentje van stichting ‘de regenboogboom’, dit heeft even tijd nodig gehad voordat ik mij daadwerkelijk daartoe kon zetten, want ik was in de veronderstelling dat dit Jack en ons toch niet ging helpen.
Eenmaal op de site greep de motivatie en kracht van het droomdekentje mij zo aan! Samen met Jack die toen ongeveer 2,5 jaar oud was zijn wij online gaan zoeken naar zíjn droomdekentje en hebben een hele mooie, vrolijke deken gevonden!

De droomdeken werd in een pakket thuis gestuurd. Samen hebben wij de tijd genomen om uitgebreid de doos te openen en te bekijken. Jack had alleen maar kreetjes van ‘wauw!’ en ‘mooi!’ met een stralend gezichtje en deze mama raakte echt helemaal geëmotioneerd…om een deken hihi. Ik voelde de liefde die in dit dekentje was gestopt en dan ook nog is het persoonlijk geschreven kaartje, slik!
Niet alleen Jack maar ook ik zelf voelde letterlijk en figuurlijk de warmte van dit mooie dekentje.

Klik HIER voor dit mooie initiatief!

~ Carly

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

StarlightCare
Average rating:  
 0 reviews